top of page
Usikt .jpeg

ALLOS OMSORG

Allos Stiftelsen tilbyr tjenester innen omsorg, miljøbehandling og miljøarbeid. Vi har spesialistkompetanse innen primærhelsetjenester, inkludert psykologer og psykologspesialister.

Vår målgruppe er mennesker med sammensatte bistandsbehov og utfordrende atferd. Vi jobber for å gi våre brukere muligheter til å leve fullverdige liv og samtidig sikre trygge rammer for pårørende og oppdragsgivere.

Vi sørger for samsvar mellom kartlagte behov, vedtak og den faktiske tjenesten for våre brukere. Alle brukere har tilgang til en psykiater for evaluering av deres utvikling, slik at vi kan vurdere behandlingsendringer og oppnå bedre resultater.

 

Vi arbeider for et helhetlig tilbud innen helse, bolig, aktiviteter og opplevelser for alle mennesker. Samarbeid med oppdragsgiver, kommunehelsetjenester, pårørende, spesialisthelsetjenester og andre relevante etater er avgjørende for en vellykket behandling. Vi sikrer brukermedvirkning og likeverd for å øke livskvaliteten for våre brukere.

Vårt tilbud inkluderer blant annet bolig, tilsyn 24/7 etter behov, mat og aktiviteter tilpasset tjenestemottakerens evne og ønsker, og tilsyn av psykiater ved behov. Kontakt oss gjerne ved spørsmål, vi har ledig kapasitet.

Vårt tilbud inkluderer:

  • Bolig

  • Tilsyn 24 timer i døgnet, alt etter behov

  • Mat (frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Kaffe mellom måltidene) 

  • Aktiviteter (etter tjenestemottakerens evne og ønsker)

  • Tilsyn av psykiater ved behov (sykdomsutvikling)

bottom of page