top of page
Allos Stiftelsen bo og habilitering

Allos - BO OG HABILITERING

Ensomhet og sosial isolasjon kan ha en negativ innvirkning på psykisk helse, for eksempel angst og depresjon, samt fysisk sykdom. Dette gjelder både eldre og yngre personer med psykiske utfordringer som opplever sosial utestengelse.

Hos Allos Bo og Habilitering vil du få muligheten til å motta assistanse med praktiske gjøremål, delta i sosiale aktiviteter eller utflukter, og bruke fellesområder som dagligstue. Du kan også kjøpe tjenester som frisør, fysioterapi og fotpleie på huset. Vi vil også bistå med medisinhåndtering, helseoppfølging, ernæring, personlig hygiene og mer.

Dette tilbudet passer for personer med ulike utfordringer, enten du er ung med psykiske eller fysiske behov, eller eldre med aldersrelaterte behov. Vi vil tilpasse tjenestene til dine individuelle behov.

Aktiv livsstil 

 

Vi har en aktivitetsleder som tilbyr våre beboere varierte aktiviteter og frisk luft. Å delta i aktiviteter, enten det er jobb, skole eller andre aktiviteter, er viktig for alle mennesker. Vi tilpasser aktivitetsplanen til hver enkelt beboer, basert på alder, funksjonsnivå, interesser og evner, og vi vil delta for å sikre en trygg og god atmosfære.

Hjemmelaget mat

Mat har en stor innvirkning på helse og trivsel. Variert og god mat gir bedre helse, reduserer fysiske og psykiske helseproblemer, øker trivsel og gir ofte positive samtaleemner. Mange mennesker spiser for lite eller feil mat, noe som øker risikoen for helseproblemer og mistrivsel. Derfor er Allos opptatt av å tilby variert og god mat. Vi har et eget kjøkkenpersonal som sørger for å sikre at beboerne får tilstrekkelige vitaminer og næring.

Allos søker å skape en hjemmekoselig atmosfære i sine klinikker, ved å innrede rommene og fellesområdene så likt hjemmene som mulig, og redusere "institusjons"-preget.

Personale med helsekompetanse er tilgjengelig 24 timer i døgnet i våre klinikker, inkludert sykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter, sosionomer og helseøkonomer. Det vil også være mulig å bestille undersøkelser av en psykiater, samtale med en psykolog, og undersøkelser av leger med ulike spesialiteter.

 

Vårt mål er at alle beboere skal føle seg trygge og ivaretatt

Vi har en rekke forskjellige typer rom og leiligheter med egne bad. De er universelt utformet for å kunne benyttes av personer med nedsatt mobilitet, inkludert de med rullestol eller gåstol. Mange av rommene har heis for maskinell forflytning ved behov. Størrelsene på rommene varierer fra 15 kvm til 40 kvm, og alle har romslige bad. Kontakt oss for å finne den beste løsningen for deg.

Hos Allos har vi alltid mennesket i fokus, og vi gir de som trenger hjelp til å ta vare på seg selv et godt og verdig liv. Dette inkluderer både unge og eldre mennesker. Vi tilpasser våre tjenester og aktiviteter etter behovene, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

For spørsmål om plass, kontakt oss på telefon 482 72 493 eller på christer@allosstiftelsen.no

Pris per natt er 2 500 kroner, inkludert full forpleining.

 

Dette inkluderer:

  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat

  • Tilgjengelig helsepersonell 24 timer i døgnet

  • Daglige aktiviteter

  • Hjelp til praktiske gjøremål

  • Medisinhåndtering

bottom of page