top of page
allosADrolf (500 × 500 px).png

Psykologtjenester Levanger

Allos er under etablering, men vi er allerede aktiv med vår dyktige psykolog, Rolf Marvin Bøe Lindgren. Vi tilbyr i hovedsak samtale og parterapi. Det gjør vi fysisk på Levanger, men og over nett. Vi tilbyr andre tjenester til privatpersoner, men vi har og flere tjenester vi tilbyr bedriftsmarkedet. Les om våre psykologer her.

Psykologtjenester bedrift

Vår psykolog, Rolf Marvin Bøe Lindgren, er en aktiv mann. I tillegg til å jobbe klinisk, er han ofte å bidrar ut i mot bedriftsmarkedet. Se på videoen hva han har vært med å utviklet for DnB. Det er en av flere områder vi kan bistå bedriftsmarkedet på. Se våre tjenester myntet på bedriftsmarkedet.

BIG 5-PERSONLIGHETSTEST.png

Big-5 personlighetstest

Et av Allos-stiftelsens tilbud under psykologtjenester er en Big 5-personlighetstest. En slik personlighetstest har vi gjort på «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else» og «Sånn er du» med Nils og Harald. Her har vi god kompetanse og lang erfaring. Dette kan være nyttig i mange sammenhenger. Du finner mer info ved å trykke på knappen under, og ta kontakt om du finner dette interessant. Vi holder til på Levanger, men det meste kan gjennomføres over nett.

bottom of page