top of page
alloshelse_edited.jpg

Allos Stiftelsen

- hvem er vi?

Hvem er vi?

Allos Stiftelsen er et helhetlig helse- og omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester til spesialisthelsetjenesten og primærhelsetjenesten, med en unik kombinasjon av kompetanse. Vår styrke ligger i vår faglighet, hvor vi har et dedikert team bestående av psykiatere, leger og psykologspesialister. Dybden av ekspertise sikrer at vi kan utrede, gi behandling og støtte som er skreddersydd for pasientenes unike behov.

Som en ideell stiftelse, med et sosialt formål, har vi en dyp forpliktelse til vårt samfunnsoppdrag. Alt overskudd blir reinvestert direkte i våre tjenester, som sikrer kontinuerlig forbedring og utvidelse av tilbudet til våre pasienter.

Allos Stiftelsen forplikter til å sette standarden for kvalitet og faglighet innen helse- og omsorgsbransjen. Vi streber etter å sikre at alle mottar den beste, individtilpassede behandling og omsorg.

 

Vi jobber ut i fra våre kjerneverdier som er kvalitet, faglighet og integritet.

 

Våre tjenester

Allos omsorg:


Vi gir en helhetlig omsorg med spesialisering på individuell støtte for dem med sammensatte utfordringer som doble diagnoser av rus og psykisk lidelse, vedvarende atferdsproblemer, demens og kroniske sykdommer. Videre bistår vi barnevernet, tilbyr avlastning og gir overgangsløsninger for dem som trenger vedvarende omsorg.

Sykehusoverliggere:

Allos tilbyr opphold for utskrivingsklare pasienter som trenger videre tilsyn og pleie. Vår tjeneste er en kostnadseffektiv løsning for kommuner, som gir lavere priser enn ved offentlige sykehus. Samtidig som vi opprettholder høy kvalitet i behandlingen.

 

Vårt team består av kvalifiserte helsearbeidere: leger, sykepleiere og spesialister. Kommuner kan stole på Allos Stiftelsen for å tilby en ansvarlig og kvalitetsorientert løsning.

Poliklinikk:


Poliklinikken i Levanger er stedet for medisinske og psykiske tjenester, et raskere alternativ til tradisjonelle legebesøk. Vi tilbyr alt fra samtaler med spesialister til utredning for en rekke tilstander.

 

Allos stiftelsen er mer enn et navn; vi er en gruppe dedikerte fagfolk som ønsker å gi mennesker best mulig behandling og støtte. Med integritet, ekspertise og personlig omsorg håper vi å være ditt førstevalg innen helse- og omsorgstjenester.

VÅRT TEAM

christer.jpeg

Christer Brenne
Grunnlegger/Daglig leder

martine

Martine Bentzen
Regionsleder

clas

Clas Waagø-Hansen
Psykiater

nilshåvard

Nils Håvard Dahl
Psykiater

nora_edited.png

Nora Alhellali
Lege

tarik

Tarik Kapidzic
Psykologspesialist

bottom of page