top of page

Allos Stiftelsen: Hvem er vi, og hva betyr det å være en ideell organisasjon?

I landskapet av helse- og omsorgstjenester i Norge finnes det ulike aktører med ulike intensjoner og mål. Allos Stiftelsen står stødig som en aktør som kombinerer faglig ekspertise med ekte omsorg, alt under paraplyen av å være en ideell organisasjon.


Hvem er Allos Stiftelsen? Hos Allos legger vi vekt på at hvert individ er unikt, noe som speiles i den behandlingen vi tilbyr. Vi kan med stolthet si at vår styrke ligger i fagkompetansen til vårt team, som består av alt fra psykologspesialister til psykiatere og leger. Vår profesjonalitet er ikke bare ord; den er ryggraden i vår behandling. Vi er stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert vår poliklinikk, Allos Omsorg, og vårt fremtidige prosjekt, Allos Kompetansesenter.


Hva betyr det å være en ideell organisasjon? Som en ideell organisasjon går all profitt vi genererer direkte tilbake til virksomheten. Dette betyr at i stedet for å betale utbytte til aksjonærer, blir overskuddet reinvestert for kontinuerlig forbedring og utvikling av våre tjenester. Men det er viktig å nevne at selv om vi er en ideell organisasjon, mottar vi ikke statlig støtte. Derfor blir det feil å sammenligne oss med offentlige helsetjenester.


Hvorfor velge Allos? Vi ser oss selv som et alternativ til offentlige helsetjenester. Med fokus på individualisert behandling, kort ventetid og tilgang til spesialister, kan vi gi deg den omsorgen og støtten du søker, når du trenger det mest.


Allos Stiftelsen er mer enn bare et navn eller en institusjon; vi er en dedikert gruppe fagfolk som ønsker å gjøre en forskjell i menneskers liv. Med integritet, ekspertise og en personlig tilnærming håper vi å være ditt førstevalg innen helse- og omsorgstjenester.

Comments


bottom of page