top of page
allosframside.png

UTREDNING

Kort ventetid på utredning

Våre tjenester inkluderer også hjelp til personer som lider av bipolar lidelse, spiseforstyrrelser, ADHD, personlighetsforstyrrelser, traumelidelser og andre typer vanskeligheter.

 

Allos sine psykiatere samarbeider tett med våre psykologspesialister for å diagnostisere og behandle en rekke psykiske lidelser. Vi har lang erfaring med tilstander som depresjon, angst, panikklidelse, tvangslidelser/OCD og fobier, og vi er her for å hjelpe deg.

 

Vi tilbyr også ADHD-utredning og terapi for par, familier og pårørende. Uansett om du står overfor hverdagsutfordringer eller livskriser, eller hvis du opplever problemer med stress, søvnløshet, lav selvfølelse, sorg, utmattelse, utbrenthet, vanskelige konflikter i nære relasjoner eller mobbing, kan våre psykiatere og psykologspesialister gi deg god hjelp.

Vi får mange henvendelser på ADHD-utredning. Hos Allos koster en slik fullstendig utredning fra 12.000 - 20.000 kr. Ta kontakt med oss for å finne ut hva en samlet pris blir for akkurat deg.

 

Både pasienter og pårørende kan dra nytte av veiledning om psykiske lidelser og forventningsavklaring. Vi tilbyr psykoedukasjon for å gi kunnskap om spesifikke diagnoser til pasienter og pårørende.

 

Kontakt oss for mer informasjon, vi er her for å støtte deg.

legepoliklinikk@allosstiftelsen.no

Christer Brenne
"Legg inn kontaktinfo,
så tar vi kontakt med
deg så raskt som mulig"


Christer Brenne
Grunnlegger, Allos Stiftelsen

Vi kontakter deg!

Du kan alltids ringe

KONTAKT OSS
bottom of page